Hoi, welkom op het stukje over mij; Rogier Reker, liefhebber van de stad Haarlem.

Lang leve mijn studie Art Direction, Marketing, Communicatie en Reclame vormgeving. Dit was de basis van alles. Omdat mijn hoofd nooit stil staat voelde ik mijzelf na de opleiding nog te jong en onervaren om de reclame in te gaan. Nu een paar jaartjes later en wijzer…staat mijn hoofd nog steeds niet stil. Maar ik kan de ideeën die door mijn hoofd gaan sturen. Nou ja, meestal… Ik denk sterk associatief en zie dus altijd gelijk woorden, beelden en verhalen voor me. Dit is erg handig gebleken in de 5 jaar waarin ik mee heb mogen helpen aan het groot maken van KLM social media. Naast het bedenken van concepten en creatieve campagnes heb ik een grote passie voor fotografie. De combinatie social media/fotografie is dan ook erg mooi meegenomen. Niets vind ik mooier dan een verhaal in beeld, copy en via een heldere boodschap weer te geven. Hoe ga ik te werk? Eerst door koffie met je drinken. Of thee, of whiskey;-) Voor een goede samenwerking is mijns inziens naast knowhow een goede klik nodig. Vanuit die klik groeien het enthousiasme en de ideeën vanzelf en kan ik gelijk aangeven of ik de juiste persoon voor de klus ben. Ik zal samen met jou zorgen voor een heldere briefing en offerte. En dan gaan we aan de slag. Het leukste gedeelte van mijn werk; het creeëren zelf! Klinkt makkelijk, en dat is het ook!

een stukje over mij...

mensen met wie ik graag samenwerk

even voorstellen...

 • René Kemper

  René Kemper

  ontwerptovenaar | kleurenmixer

  René is een buitengewoon getalenteerde designer, en een heel prettig mens. Zijn motto: "less is more" past hij toe in al zijn designs. Als chief designer bij KLM heeft hij de totale branding gerestyled. Van suikerzakje tot en met nieuwe beschilderingen van de gehele vloot. Al vijf jaar werken wij met het grootste plezier samen. Een vakman waar ik voor de volle 100% procent in geloof. Wil je in contact met hem komen, dan kun je mailen op info@madebyrene.nl.
 • Joery Mooijman

  Joery Mooijman

  vlogger | video-editor

  Een jeugdige vlogger kan niet ontbreken in mijn fijne netwerk. En daar is dan Joery met de mooiste achternaam ever. Naast vlogger is hij shreditor, leergierig en enthousiast. Boek hem hier: joery@mooijman.yt
 • Linda von Bridgen

  Linda von Bridgen

  illustratrice | tekenarette | GIF specialiste

  Hoe lang ik haar werk als illustratrice al bewonder weet ik niet meer. Maar ik hou van haar stijl. Bescheiden maar gedurfd. Zwart/wit met een gekleurd randje. Een aanwinst voor het team! Je kunt haar bereiken via linski101@gmail.com.
 • Lex Paleaux

  Lex Paleaux

  beeldend schrijver | vader | toekomstige bestseller schrijver

  Professioneel hondenbezitter, vader, schrijver, columnist, scriptschrijver. Een woordenfluisteraar met een beeldend vermogen. Rauw en direct! Met altijd een onverwachte twist. Naast het schrijftalent ook nog eens oog voor de detail in de mens. Check zijn boeken maar eens op Lex Paleaux.

wil je brainstormen over een mogelijke samenwerking?

top